Terwijl er veel van u wordt verwacht in uw werkzame leven, wilt u ook zoveel mogelijk uit uw privéleven halen. Nicole Traa PA helpt u graag, door u praktische zaken uit handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor ontspanning.

Ik help u graag met de organisatie van alle zaken in en om het huis en uw privé leven, zoals:

 • Onderhoud van uw woning
  Van schoonmaak werkzaamheden, de tuin onderhouden, glazenwasser en schoorsteenveger, tot reparatie en onderhoud en klussen die aan uw woning dienen te gebeuren. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
 • Kinderen
  Bent u op zoek naar oppas, buitenschoolse opvang of zoekt u naar hobby’s en het vervoer ernaar toe? Met uw eisenpakket gaat Nicole Traa PA graag voor u aan de slag. Ook voor het regelen van een kinderpartijtje of een dagje uit kunt u bij mij terecht.
 • Dieren
  U zorgt graag goed voor uw huisdieren, maar ook hierbij komt nog heel wat kijken; een afspraak bij de dierenarts, goede opvang tijdens vakantie, of eventuele uitlaatservice regel ik graag voor u.
 • Kleding
  Het strijkgoed stapelt zich op, uw favoriete pumps moeten nog naar de schoenmaker, en het stomerij bonnetje zit al een week in uw portemonnee… Ook dit kunt u uitbesteden aan Nicole Traa PA.
 • Ontspanning
  Daarnaast kan ik u helpen met het regelen van manieren om lekker te ontspannen: een sportschoolabonnement of een afspraak bij de personal trainer, kapper, manicure, pedicure, schoonheidsspecialiste en de spa.
 • Gezondheid
  Uw gezondheid is een belangrijk goed. In uw volle agenda, zorg ik voor ruimte om uw bezoek aan de huisarts, dokter, tandarts of therapeut in te plannen.
 • Entertainment
  Wilt u uw partner verrassen met een etentje, uitje naar de bioscoop, concert, musical, theater of een vakantie/weekend weg? Dan regel ik deze verrassing voor u. Met een budget en datum ga ik voor u aan de slag.
Directiesecretaresse, Boekhoudster, Persoonlijk Assistent

Breng mij op de hoogte van uw verzoek via het contactformulier.